Beatport, yksi suurimmista elektroniseen musiikkiin keskittyvistä digikaupoista, julkaisi äskettäin oman iPhone-sovelluksensa. Nopeasti toimivaa ja tyylikkään näköistä sovellusta on miellyttävä käyttää. Biisien selaaminen, kuunteleminen ja ostoskoriin lisääminen toimivat kuten voi odottaakin. 

Beatport iPhone app

Kaupan sisältö on jaettu kolmeen "välilehteen": featured, top 100 ja genre-kohtaiset listaukset. Sisällön hakeminen on luonnollisesti mahdollista myös vapaalla tekstihaulla. 

Yksi Beatportin parhaista ominaisuuksista on artistien ja labeleiden merkkaaminen suosikeiksi, jolloin on helppoa seurata, mitä uutta omilta suosikeilta on tullut esimerkiksi viimeisen seitsemän päivän aikana. Valitettavasti iPhone-sovelluksessa omia suosikkeja ei voi tarkastella mitenkään, mikä onkin ehdottomasti suurin miinus. Toivottavasti tuleviin versioihin tämä ominaisuus lisätään.

Beatportin nettisivuista julkaistiin hiljattain myös mobiiliversio, mutta iPhonen omistajille oma sovellus on ehdottomasti parempi tapa selata Beatportia tien päällä.